Hamm, bekapták – hűlt helye a híres hamizónak

Közzétéve

Valamiért roppant sürgős volt a legendás Bady Hami otthonául szolgáló üzlethelyiség eldózerolása. De vajon miért és mi került a helyére?

Nem, a 21ora.hu sem most, sem a későbbiekben nem fog beleállni egyik oldalon sem a Nagy Bady Hami Bezárási vitába. Mivel azonban az elmúlt 25 évben olyan szinten beette magát a csepeliek életébe, hogy már szinte INTÉZMÉNY volt, a minap gondoltuk elnézünk a falatozó felé, mi újság.

Aki esetleg még reménykedett a kedvenc falatozója feltámadásában, immár végleg letehet róla.

Nos az újság az, hogy már az az üzletrészblokk sincs meg, ahol néhány hete még hamburgerek, hotdogok meg hasonló gyorskaják készültek. A földig rombolt falatozó helyére a városi pletykák szerint szökőkutat tervezett az önkormányzat, ám ezek szerint ez maximum ötletszinten merült fel. Az viszont kérdés, hogy miért épp a Bady Hami helye szúrta a városvezetés szemét, ugyanis

Tavaly még mind a 15 pavilont le akarták bontatni az árkádok alatt. Idénre már csak egyet, a Badyt és annak is csak egy részét, mert a más tulajdonában lévő Nemzeti Dohánybolti rész maradhat – városképi szempontból

írta nemrég egy kommentelő a Bady Hami bezárásáról szóló csepel.info-cikk alatt, hozzátéve azt is, hogy “fáj, mert az épület az enyém volt és mivel 90%-os roki vagyok, nagy szükségem volt a bérleti díjra.”

A Bady ment, a burkolás megy.

Azaz, ha valóban így van, akkor azzal, hogy a Bady üzemeltetője és a csepeli önkormányzat nem tudott megegyezésre jutni egymással, egy harmadik fél is károsult, de azt hozzá kell tenni, hogy a kommentelő állításával ellentétben a dohányboltos bódénak sem volt maradása.

Vár állott, most kőhalom.

Szerencsére a csepeliek éhen azért nem maradtak, hiszen az egykori hamizó tőszomszédságában köszöni szépen él és virul egy török kebabos, ha nem is pont ugyanolyan, de szintén szemet gyönyörködtető üzlethelyiségben.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.