Németh Szilárd bogaras fóruma

Közzétéve

Végre Németh Szilárd is bedurrantotta magát!

Nem is akármilyen rendezvényel robbantott a Németh-kampány Csepelen: maga a földművelésügyi miniszter volt a fideszes jelölt vendége kedden a Királyerdei  Művelődési Házban. Úgy is mondhatnánk meglepetésvendége, mert a Németh Szilárdhoz hasonlóan nagy evő hírében álló Fazekas Sándor váratlanul olyan ízes beszédet tartott, hogy szó szerint ízekre szedte utána a sajtó.

Akik telt házas fideszes fórumra számítottak Németh legszűkebb hazájában, sajnos csalódiuk kellett. Amint arról számos országos médiatermék beszámolt, legfeljebb fél ház lehetett a művház nagytermében, ami elég bágyadt felhozatal ahhoz képest, hogy olyan nagy emberek jöttek össze, mint Németh és a már említett Fazekas.

(Fotó: Magyar Nemzet)

Nem kellett azonban csalódniuk az összeesküvés-elméletek rajongóinak és a politikai abszurd kedvelőinek. Fazekas Sándor legerősebb gondolatmenete például arról szólt, hogy

a Soros-tervnek az is része, hogy a magyar embernek rovarokat kell majd enni.

Sajnos nem elírás, Magyarország egyik minisztere 2018. február 20-án tényszerűen erről értekezett a főváros 21. kerületében. A 444 szó szerint le is jegyezte, mit mondott a felelős magyar kormány tagja:

“Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság, étkezésben is…”

Tehát amennyiben az úgynevezett Soros-terv (bármi legyen is az) életbe lép, búcsút mondhatnak a csepeliek a jó karcagi birkapöresznek, ehetnek majd csótányt, meg hasonlókat.

Mondjuk a kerület 33 ezer panellakásának minden egyes lakója több csótánnyal találkozhatott, mint Fazekas úr, és van nem kevés csepeli, akinek legfeljebb lencse a pecsenye, illetve öt kiló krumpli is nagy lakomával ér fel.

De hagyjuk a demagógiát. Inkább örüljünk, hogy Németh Szilárd olyan harcostársakat hív és ajánl a 21. kerületiek figyelmébe, akiknek komoly és előremutató elképzeléseik vannak a 21. század egyik legnagyobb kihivását jelentő globális élelmiszerválságra.

(Kiemelt képünkön Borbély Lénárd polgármester és Németh Szilárd képviselőjelölt látható a Fidesz királyerdei fórumán 2018. február 20-án. Forrás: Magyar Nemzet.)