Csepeli kicsik nagy napja

Közzétéve

Bár még a “hivatalos” gyereknap is előttünk áll, ezúttal egy kicsit tovább tekintettünk, és egy szintén a kicsiknek szervezett eseményre hívjuk föl a 21. kerületiek figyelmét.

APRÓ-CSEPRŐ NYÁRKÖSZÖNTŐ címmel civilekkel szervez közös családi napot a Csepeli Munkásotthon Alapítvány, méghozzá június 9-én szombaton. Az egész napos rendezvényre a Munkásotthon udvarán kerül sor, hol egy sor attrakcióval várják a kerületi gyerekeket és szüleiket.

Lesz például légvár, ügyességi versenyek, mindenféle szabadtéri játékok, kispályás foci, sportbemutatók, közös torna (zumba), bábszínház, különböző kézműves foglalkozások, és még mesesarok is a tervek szerint.

A rendezvény egyik fő szervezője, a Munkásotthont igazgató Takács Mónika a 21óra érdeklődésére elmondta: a nyárköszöntőt az intézmény közismerten nehéz anyagi helyzete miatt önzetlen csepeli adományozók közreműködésével és támogatásával tudják megrendezni, a művelődési központot fenntartó alapítvány a helyszín biztosításával és a szervezéssel tud hozzájárulni a csepeli gyerekek nagy napjához.

Önök pedig azzal, hogy elhozzák gyermeküket, unokájukat június 9-én (szombaton) délelőtt 10 órától 18 óráig a Munkásotthonba.