Csepel FC: látványos búcsúra készülnek a szurkolók

Közzétéve

Kedves Szurkolótársak, Szimpatizánsok! November 11-én vasárnap 13.30-kor az őszi szezon utolsó hazai meccsén fogadjuk a patinás FC Nagykanizsa csapatát

– jelent meg a  Csepel FC szurkolói oldalán.

Az Islander Division tagjai és a 4-es álló közönsége szeretné meghálálni a Csepel FC szurkolóinak az egész éves támogatást, ezért a mérkőzés alatt és után lelátói koreográfiával, élőképpel és hangulatfokozó eszközökkel fogjuk buzdítani a csapatot és búcsúzunk a hazai pályától 2018-ra

– írják.

A koreográfia apropója, hogy az 1956-os forradalom legtovább Csepelen tartott ki egészen november 11.-ig álltunk harcban.

A felhívást jegyző Bosnyák Norbert a 21óra érdeklődésére elmondta, minden érdeklődőt várnak szeretettel, sőt arra kérik a Csepel-család tagjait, hogy ezúttal a közvetlen családtagjaikat is vegyék rá, hogy kijöjjenek a Béke téri stadionba.

“Legyünk együtt minél többen, és bíztassuk mindvégig becsülettel a fiúkat, ahogy a csepeli hagyományokhoz illik”

– fogalmazott.

Szükség is lesz a bíztatásra, a Csepel FC ugyanis sajnos nem a legszebb napjait idézve szerepel az idei szezonban: jelenleg a 16 csapatos Nyugat csoport 14. helyén állnak a fiúk. A vasárnapi ellenfél, a szintén komoly NB1-es hagyományokkal bíró Nagykanizsa pedig a nyolcadik.