A szocialisták Takács Krisztián mellett állnak

Közzétéve

Önkormányzati képviselőnket azért marasztalta el a bíróság, mert több mint tíz éve építeni mert a csepeli gyerekeknek egy focipályát a saját pénzéből – írta Facebook-oldalán Bangóné Borbély Ildikó.

Az MSZP Csepeli Szervezetének elnöke szerint eközben a közpénzből épülő állami stadionok körül virágzik a korrupció, de ez éppúgy nem zavarja a mai magyar igazságszolgáltatást, mint a miniszterelnök vejének, vagy éppen falubeli jó barátjának napi százmilliókkal való gyarapodása.

Takács Krisztiánt tegnap 2,3 millió forint kártérítés befizetésére kötelezte a bíróság abban az ügyben, amiben a fideszes városvezetők

azzal találták meg hogy sikkasztott, mert a saját pénzéből építeni mert egy iskolai focipályát.

Bangóné Borbély Ildikó egy hivatalos közleményt is kiadott tegnap. Ebben többek között azt írja, az MSZP Csepeli Szervezete szolidáris Takács Krisztiánnal, akinek az egyetlen „bűne”, hogy a kerület sportjáért folytatott kitartó munkáját szocialistaként végzi, és a csepeliek egymás után kétszer is közvetlenül szavaztak bizalmat neki.

A csepeli MSZP szerint

az a Fidesz kiált most korrupciót, amelynek a felső köre százmilliókkal gazdagszik naponta.

Méghozzá egészen nyilvánvaló módon jogtalan előnyök révén. A szocialisták szerint álságosak a közpénzekért aggódó fideszes hangok, mert pont a Fidesz-kormány az, amely Európában szinte egyedülálló módon elutasítja a közös uniós ügyészséghez való csatlakozást, ami a közbeszerzések körüli korrupció felszámolására jön létre.

Megjegyzik azt is, hogy Németh Szilárd a mai napig tízmilliókkal tartozik a csepelieknek, mert nem fizette vissza a kerületi kasszába azt a pénzt, amiből a tavaszi választás előtt megjelent önkormányzati lapokat kiadták, amikben kizárólag őt reklámozták, és amiért az önkormányzatot jogerősen elmarasztalták.