Futball éjszakája másodszor is Csepelen!

Közzétéve

Szeptember hatodikán, pénteken másodszor tartják meg a Futball éjszakája nevű rendezvényt. Az ország több tucat városában egyszerre nyílnak meg a stadionok, köztük a legendás Béke téri létesítmény is. A tavalyi rendezvény nagy sikerére való tekintettel a szervezők ugyanis idén is felkérték Csepel legnagyobb múltú egyesületét, hogy hozza el a XXI. kerületbe az eseményt.

A központi helyszín ezúttal a Vasas pálya lesz, a nemrég átadott Illovszky Stadionban mérkőzik meg egymással a színész és az újságíró válogatott, emellett a Vasas és az Újpest is edzőmeccset játszik.

A kereken két hónapja felavatott új Vasas stadion lesz az idei fő helyszín. (Forrás: Facebook/VasasFC)

Ami pedig a Csepel FC rendezését illeti: a 107 éves, négyszeres első osztályú bajnok klub péntek délutántól egészen késő estig várja a szigetországi futballbarátokat. Méghozzá egészen különleges programkínálattal, köszönhetően annak, hogy az 1912-ben alapított kék-piros egyesület négy jeles jubileumot is ünnepel az idén.

Az egyik, hogy 1959-ben, tehát hatvan évvel ezelőtt volt utoljára NBI-es bajnokcsapata Csepelnek. Emellett a 30 éve nyert bajnokságot a Csepel SC kosár- és röplabdacsapata is. Végül, de nem utolsó sorban pedig idén augusztusban lett volna 90 éves az Aranycsapat csepeli legendája, Czibor Zoltán.

A Csepel FC részletes programja:

16:00 Kapunyitás
16:00 Tárlat – a 60 évvel ezelőtti bajnok labdarúgó illetve a 30 évvel ezelőtti kosár- és röplabdacsapatokról, illetve a 90 esztendeje született Czibor Zoltánról
16:00 Gombfoci kiállítás és bemutató
16:15-18:00 Teqball
17:00 Köszöntő
17:05 Kerekasztal- beszélgetés (neves csepeli sportolókkal, elsősorban az egykori bajnok labdarúgó, kosárlabda és röplabdacsapat tagjaival)
Közben a Csepeli RG Klub bemutatója
18:00-19:00 Öregfiúk gálamérkőzés
19:00-20:00 Állófogadás a meghívott vendégek részére

A belépéskor kapott karszalag 5- 14 éves kor között 100 forintba, 14 év fölött 500 forintba kerül, amit szeptember 6 -án az első helyszínen kell megváltani. A nap során ezzel a szalaggal korlátlan helyszín meglátogatható!

Szeptember 6-án pénteken a legendás Csepel Stadion ismét megnyitja kapuit a közönség előtt.

A Futbal éjszakájának központi Facebook-eseménye itt, a Csepel FC Béke téri rendezvényének további információi pedig itt érhetők el.