Olyan jól sikerült Borbély Lénárd graffitisek elleni fellépése, hogy a minap is fogtak belőlük kettőt

Közzétéve

A police.hu számolt be róla, hogy a nyomozók befejezték a nyomozást annak a két fiatalnak az ügyében, akik Ferencvárosban, Csepelen és Szigethalmon több középületet firkáltak össze.

A két fiatalembert 2016. március 19-én 15 óra 20 perckor a ferencvárosi rendőrök akkor érték tetten, amikor H. Dominik éppen egy IX. kerületi épületet festett össze.

Csepel polgármesterénél még 2015-ben szakadt el a cérna, akkor hirdetett zéró toleranciát, kíméletlen harcot a firkászok ellen. Igaz, a Csepeli Hírmondó termelési riportjából nem derül ki, hogy úgy általában, vagy konkrétan a csepeli graffitisek ellen.

 

Hál’ Istennek a rend őrei teszik a dolgukat, nyomozásuk során hat olyan bűncselekményt derítettek fel, amely az elkövető számlájára írható. Az egyébként 22 éves üllői fiú a nyomozók szerint buszmegállót, zajvédő falakat, épületeket és kapukat fújkált össze.

Egyébként úgy tűnik, a csepeli polgármestert kísérti a IX. kerület: 2013-ban ő is épp a Ferencvárosban bukott le ittas vezetéssel. Arról nem jelent meg “Betelt a pohár”-felütéssel cikk a Csepeli Hírmondóban.