Kreatív büszkeségpontok Csepelen

Közzétéve

Most, hogy Csepelt is sikerült teleplakátolnia a Fidesz-kormánynak a legújabb unióellenes álkonzultációval, egy kerületi ellenzéki képviselő úgy döntött, érdemes megmutatni, milyen fideszes átveréseket bemutató kreatív hirdetmények vannak még a kerületben.

Hudák János a blogjában emlékeztet rá, hogy a 2014-es kampányban a Fidesz a 2010 és 2014 között elvégzett beruházásokkal táblázta tele a kerületet, természetesen közpénzből. Apró probléma, hogy a nagy büszkén reklámozott beruházások közül több nemhogy 2014 októberéig, de a mai napig sem valósult meg.

Ott van például a Vércse és a Kondor utca sarkán álló placc, ahol az áldatlan állapotok megszüntetését és park kialakítását ígérték, de a mai napig egy kapavágás nem történt.

Szintén szép példája a fideszes átverésnek a királyerdei kisposta melletti puszta „rendbetétele” is, ahol játszótér kialakítása is az ígéretek között volt – írja Hudák János. Itt egyébként annyi történt, hogy a csepeli Fidesznél rendkívül népszerű módszert követve a képviselőtestület már meg is szavazott némi közpénzt a terület rendezésének megtervezésére.

Hudák emlékeztet továbbá, hogy a Daru domb környékén lévő volt Dagi Csárda épülete sem újult meg még, pedig annak is meg kellett volna történnie 2014 végéig, de a volt Görgey Általános Iskola és a volt pedagógusszálló környékének újjávarázsolásának ígérete is kútba esett.

Nyilván csak átmenetileg, hiszen jó esetben 2018-19-ben is lesznek még választások Magyarországon, így Csepelen is.

(fotók: hudakjanos.blog.hu)

Végezetül, a történeti hűség kedvéért íme a 2016 októberében átadott igazi csepeli büszkeségpont:

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.