Megállítanák Orbánt, de még Németh Szilárd „agyzsibbasztó ostobaságait” is

Közzétéve

Az MSZP fiatal politikusa szerint Brüsszel helyett Orbánt, Mészárost, meg Németh Szilárd „agyzsibbasztó ostobaságait” kell megállítani.

Mit akar a Fidesz megállítani az Európai Unión? Azt a több ezer milliárd forintnyi fejlesztési forrást, amely az uniónak köszönhetően hozzánk vándorol? Esetleg a szolgáltatások, az áruk és azt emberek szabad áramlását akarják megállítani? – kérdezte Bárány Balázs egy Orbán-felirattal kidekorált kormányzati álkonzultációs plakát előtt állva még szerdán.

Az MSZP szerint ráadásul nem csak Orbánt, hanem Mészáros Lőrincet is meg kellene most már állítani, mert a felcsúti polgármester a semmiből lett az ország egyik leggazdagabb embere, és ez egyes egyedül annak köszönhető, hogy Orbán Viktor jó barátja. Sőt Kósa Lajos és Németh Szilárd minden agyzsibbasztó ostobaságának megállítását is sürgette.

„2018-ban választások lesznek Magyarországon, és akkor lesz módunk megállítani Orbán Viktort”

– emlékeztetett az MSZP elnökségi tagja, majd elmondta, hogy az MSZP-nek Botka László személyében megvan miniszterelnök-jelöltje, megvan víziója, és megvan a programja is ahhoz, hogy jövőre megálljt lehessen parancsolni Orbán Viktornak.

Bárány Balázs nem felejtette el megemlíteni, hogy az újabb plakáterdő újabb 1,2 milliárd forintjába kerül a magyar adófizetőknek.

Bárány Balázs nem felejtette el megemlíteni, hogy az újabb plakáterdő újabb 1,2 milliárd forintjába kerül a magyar adófizetőknek. (forrás: Facebook/Bárány Balázs