Újabb fényes csepeli siker!

Közzétéve

A 21ora.hu számítása szerint már közel ezer csepeli visszaküldhette a kormány friss propagandakérdőívét!

Semmi kétség: ezért az ezer emberért már megérte a 75 ezres Csepelt is körbeplakátolni a kormány legújabb álkonzultációs plakátjaival!

Már megérte!
(fotó: 24.hu)

A Miniszterelnöki Kabinetiroda közleménye szerint eddig országosan körülbelül 100 ezer kérdőívet küldtek vissza a kormánynak, ami a 21. kerületi lakosságra vetítve nagyjából ezer Csepelről visszaküldött ívet jelent.

A konzultáció nyomdai és postai költsége eddig egyébként már olyan nettó 1 milliárd forintnál jár, és a plakátokra is el fog menni legalább ennyi, de hát ugye éppen hadiállapotban vagyunk, a háború meg költséges dolog, ami a haza minden állampolgárától áldozatokat kíván.

A csepeliek különben különösen büszkék lehetnek magukra, hiszen az egyébként kerületi lakos Németh Szilárd is keményen beleállt a Fidesz amilyen költséges, olyan felesleges álkonzultációs kampányába.

Németh Szilárd is nagyon szeretné megállítani Brüsszelt.

Arról sajnos továbbra sem tudunk beszámolni, hogy a kerületben élőket érintő kérdésekről, mondjuk a HÉV sorsáról, a függőben lévő a Galvani úti hídról vagy a gerincút tervezett folytatásáról mikor kezdődik konzultáció Csepelen.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.