Orbán Viktor kedvenc csapata Csepelen!

Közzétéve

Jó, lehet hogy csak a második kedvenc csapatának második csapata látogat a 21. kerületbe, de a fehérvári piros-kékek ellen a csepeli kék-pirosaknak minden körülmények között megtiszteltetés fellépni.

Több szempontból is érdekes lehet a vasárnap 17 órakor kezdődő találkozó.

Egyfelől

Az utóbbi években a Csepelnek túl sok babér nem termett a Videoton ellen, van tehát miért visszavágni. Kéne is a pont nagyon a kiesőzónát épp elhagyni készülő 21. kerületi társaságnak. Ha ma nyerni tudnának, nagy lépést tennének a biztos bentmaradás felé.

Más lapra tartozik, hogy a Videoton hazai szinten bivalyerős, közel 40 fős kerete bőven okozhat problémát az anyagi értelemben legalábbis feltétlenül szegényes csepeli gárdának. Nagy kérdés, hogy a tegnapi első osztályú bajnokiját tegnap már lejátszó “nagy” Vidi első csapatából hányan ülnek fel ma a Béke térre induló buszra.

A Csepel FC szakmai vezetője nem véletlenül fogalmaz óvatosan a mérkőzés kilátásait illetően, noha nyilván maga is tisztában van vele, milyen sokat érne a mai három pont.

“Senki sem várhatja el tőlünk, hogy az első osztályból megerősített Videoton ellen kötelező győzelmet arassunk, viszont azt mindenki átérezheti, hogy fontos mérkőzés vár ránk”

nyilatkozta Gabala Krisztián a mai meccs előtt a Csepel FC hivatalos honlapjának.

(forrás: csepelfc.hu

Másfelől

Bár az utóbbi években a miniszterelnök egyszer sem tette tiszteletét Magyarország egyik legnagyobb stadionjában, a 21ora.hu – már csak Orbán Viktor határtalan fociszeretete miatt is – nem tartja kizártnak, hogy egyszercsak feltűnik a Béke téri létesítmény enyhén szólva is ütött-kopott lelátóján. Nem csak a pályán lenne mit néznie, az biztos.

Hogy mekkora esély van a miniszterelnök felbukkanására azt nem tudjuk, viszont azt igen, hogy a Csepel legutóbbi, Honvéd-akadémia elleni hazai bajnokiját a helyszínen nézte végig George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa.

A Honvéd MFA ellen április 9-én gólnélküli döntetlent játszott a Csepel FC

 

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.