Hoppá! Vidit vert a Csepel

Közzétéve

Mint egy falat kenyér – ahogy mondani szokás. Haraptak is a fiúk rendesen, Orbán-csapatot vertek a bennmaradás érdekében.

Csepel FC-Videoton II. 1-0.

Alighanem valami ilyesmire gondolt Gabala Krisztián, a Csepel FC szakmai vezetője, mikor a mérkőzés előtt azt mondta a klub honlapjának,

„mindenki átérezheti, hogy fontos mérkőzés vár ránk.”

Tény: az utóbbi években a Csepelnek sok babér nem termett a Vidi ellen, volt tehát miért visszavágni. Aztán kellett is a 3 pont nagyon a kiesőzónát elhagyni készülő 21. kerületi társaságnak. Meg is lett. A végig sportszerű találkozót végül a csepeli csapat nyerte 1-0-ra, ezzel nagy lépést tett a Nyugati csoportban a bennmaradás felé.

A nagyon fontos, egyébként az egész találkozón egyetlen gólt Haraszkó Sándor szerezte. A csepeli védő az első félidő hajrájában egy szerencsés szituáció végén brusztolta be a mindent eldöntő találatot.

(fotó: fociakobon.cafeblog.hu)

A csepeli kemény mag különben szép megmozdulást hajtott végre a második félidő elején. A csepeli csapat régi, sőt: túlzás nélkül állíthatóan korszakos, igazi „retro-rajongójára” emlékeztek.

„Gyula bá”, ahogy szurkolói berkekben hívták, bizonyára büszke lett volna a kék-piros mezben játszó fiúkra ezen a hűvös, ám Istennek hála napsütötte vasárnap délután.

Gyula bá is büszke lett volna a szigeti srácokra vasárnap délután.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.