A testületi ülésen folytatódott a Nagy Palánkügy

Közzétéve

Épp a kerületi lapot fideszes újsággá silányító önkormányzati cég vezetőjének megjutalmazása volt napirenden, amikor ismét lecsapott a városvezetők elméjét kitartóan fogva tartó összeesküvés-elmélet az állítólag nagyon csúnyán ellopott focipalánkról.

A kerületi képviselőtestület áprilisi ülésén a Csepeli Hírmondót kiadó önkormányzati cég igazgatójának jutalmazása volt soron, amikor is az ellenzéki képviselők meg merészelték említeni, hogy Vida István ügyvezető úr felügyelete alatt sajnos egy közpénzből terjesztett fideszes pártlap lett a helyi újságból.

Elmondták, hogy a lapban a jelenlegi városvezetésről kivétel nélkül csupa jó híreket közölnek, egyébként a kerületben mindig minden nagyon szép, kivéve ha az előző városvezetésről van szó, mert ők érdekes módon kizárólag a bűnügyi rovatban kaphatnak helyet. Válaszul Borbély Lénárd gyorsan fel is mondta a mantrát: a szocialisták ellen 50 eljárás indult az elmúlt években.

Azt a polgármester mondjuk elfelejtette hozzátenni, hogy az eljárásokat a csepeliek pénzéből felbérelt ügyvédek generálták 2010 óta és 99 százalékban bűncselekmény hiányában haltak el, ami pedig még folyamatban van, olyan típusú, mint a például a palánkügy, amiben

az MSZP-s Takács Krisztiánt speciel azzal találták meg hogy sikkasztott, mert a saját pénzéből építeni mert egy iskolai focipályát.

Takács az ülésen úgy reagált, hogy a bal-jobb adok-kapoknak a kerület fejlődése szempontjából az égvilágon semmi értelme, mert mindig lesz valaki, aki visszaüt. Mi lesz így ebből, polgárháború? – tette fel KÉRDÉSKÉNT a képviselő. Mire Borbély rögtön polgárháborús fenyegetéssel vádolta meg Takácsot, ami egyébként egészen ijesztő szövegértési képességre és/vagy torz értelmezési készségre vall.

Sőt. A mindig tettre kész Ábel Attila csepeli alpolgármester, másodállásban önkormányzati propagandafelelős még egy gyors sajtóközleményt is kiadott „Visszautasítjuk a polgárháborús fenyegetőzést” címmel. A csepeli futballberkekben is jól ismert Takács Krisztián a 21ora.hu-nak erre már csak annyit reagált:

Nem mi szítunk hosszú évek óta háborús hangulatot Csepelen, és nem mi vagyunk, akik megpróbálják ellenségnek láttatni a politikai ellenfeleiket.

“Mi csak kapura lövünk, ha hagyják” – utalt a Csepel SC-ben uralkodó mostoha körülményekre, illetve a Fidesz-vezette önkormányzat finoman szólva is sajátos sportpolitikájára Takács Krisztián.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.