Csepel FC – FC Ajka 1:0, MEGVAAAN!!!

Közzétéve

A bátorság és a szív diadala: Szigetországé! Szigetországé! A győőzeeleem a Szigetországé!

Bizony, a rendkívül fontos győzelem a Szigetországé lett tegnap este, miután a lefújás előtti utolsó percben akkor gólt ragasztottunk az ajkaiak kapujába, amit a nyugat-európai topbajnokságok gólösszefoglalóiban is mutogatni lehetne.

Ezzel a három ponttal nagy nehézségek és még nagyobb igazságtalanságok után a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata bebiztosította helyét az NBIII-ban! Ezt azt jelenti, hogy az idei szezonból még hátralévő két fordulóban ha netán pont nélkül maradunk a Gyirmót és az ETO ellen, akkor sem történik tragédia.

Az alapvetően jó iramú, ugyanakkor inkább brusztolós, mint látványos Béke téri tétmeccsen a szigeti srácoknak és az ajkai zöld-fehéreknek egyaránt akadtak kisebb nagyobb helyzetei, a hajrában azonban a csepeli legénység szíve és esze volt inkább a helyén: a 92. percben egy jó ütemű beadást a csepeli Tóth Csaba félfordulattal úgy vágott a bal fölsőbe, hogy az ajkai kapusnak szinte szemmel verni se maradt ideje!

A csepeli szempontból rendkívül kritikus találkozó ezzel a bombával lényegében véget is ért, egy perccel később a lelkes Béke téri közönség már a csapattal együtt skandálta, az sikeres meccsek után elmaradhatatlan “Szigetországé, Szigetországé, a győőzeelem a Szigetországé!-klasszikust.

Ahogy mondani szokás: kis gól is gól…

A mindössze 21 éves, amúgy Vasas-nevelésű játékos szépségdíjas találatáról egyelőre sajnos nem találtunk felvételt. Ha találunk, természetesen befrissítjük vele a cikket.

Viszont ha már felvételeknél járunk… A múltkori, Puskás Akadémi elleni hazai meccsünket kísérő országos botrány után, amikor is a játékvezető (!) minden jel szerint fellökte, majd kiállította Somodi Ádámot, a fiatal csepeli csatárt két meccsre eltiltotta az MLSZ tisztelt fegyelmi bizottsága, azaz a diósdi után még a tegnapi meccset is csak a lelátóról követhette.

Úgy tudjuk, eredetileg négy meccsre akarták elmeszelni “Somát”, úgy kellett kikönyörögni, hogy “csak” kétmeccses eltiltás legyen a vége. Arról az MLSZ-ben hagyományosan hallgatnak, így nekünk sincs információnk, hogy a játékvezető kapott-e bármilyen fegyelmit a történtek után.

 

 

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.