Hallatlan: az MSZP örömmel várja Rogán Antalt Csepelen!

Közzétéve

“Örömmel értesültünk róla, hogy Rogán Antal Csepelre látogat” – írják a 21. kerületi szocialisták a Facebook-oldalukon. Felhívásuk folytatása is tartogat meglepő kijelentéseket.

Csepelre látogat Rogán Antal május 26-án, pénteken, reklámozza a friss önkormányzati újság.

Hogy korrekt dolog-e egy elvileg független helyi közszolgálati lapban fullba nyomni a fideszes kormánypropagandát, az erősen véleményes. Viszont ha már úgy alakult, hogy miniszteri szintű kormányzati vizit helyszíne lesz Csepel (nem sűrűn fordult az utóbbi években, a miniszterelnök pedig egyszer sem tette tiszteletét 2010 óta), a kerületi szocialisták gondoltak egyet, és szokatlan hangvételű közleménnyel lepték meg a kormányzati propagandáért felelős Rogán Antalt.

Mivel úgy tudják, hogy a miniszter a csepeliekkel való konzultáció jegyében látogat a kerületbe, bíznak benne, hogy a fideszes városvezetéssel karöltve szót ejtenek majd a csepelieket érintő legfontosabb kérdésekről.

Azt írják,

a Gubacsi híd mielőbbi és teljes felújításának lehetőségeiről, a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház tarthatatlan állapotáról, a csepeli gerincút hosszú évek óta ígért folytatásáról, a csepeli HÉV sorsáról, vagy éppen a Csepel SC központi sporttelepének halasztást nem tűrő állagmegóvásáról

kellene konzultálniuk a fideszeseknek a csepeliekkel.

Aztán slusszpoénként a végén még hozzáteszik:

javasoljuk Rogán Antalnak, hogy feltétlenül szakítson időt Magyarország egyik legeredményesebb sportegyesületének létesítményeinek megtekintésére. Akár helikopterrel is jöhet, a sporttelepen talál majd alkalmas leszállóhelyet.

 

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.