Németh Szilárd birkózóbiznisze: feljelentés fenyegeti a feljelentőbajnokot

Közzétéve

Az MSZP tájékoztatást vár Németh Szilárdtól az alapítványa kétmilliárd forintos támogatása ügyében. Ha nem kap válaszokat, feljelentést tesz.

Hűtlen kezelés miatt feljelentik a rezsibiztost a szocialisták, ha nem ad választ a birkózó alapítványával kapcsolatos kérdésekre. Kétmilliárd forint közpénzről van szó, ami most a Fidesz-alelnök alapítványához kerül – írja a 24.hu.
A kétmilliárd a Magyar Birkózó Szövetségé, aminek egyébként Németh az elnöke. Az állami támogatást mégsem a sportszövetség használhatja fel, hanem egy olyan alapítvány, amely Németh Szilárd csepeli címére van bejelentve, és amelynek kurátora Németh korábbi munkatársa, a csepeli önkormányzat bizottsági tagja.
Kunhalmi Ágnes, a szocialista párt budapesti elnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján jelentette be hogy feljelentik Némethet ha nem válaszol a kérdéseikre, és ahol pártja nevében annak is hangot adott, hogy
Németh Szilárd az elmúlt években civil szervezeteket azzal vegzált, hogy nem megfelelő módon bánnak a közpénzekkel, és a rájuk bízott forrásokkal. Most pedig azt lehet látni, hogy Németh Szilárd esetleg hűtlenül kezeli az adóforintokat.
A 21. kerület korábbi vezetői ellen az elmúlt években több tucat feljelentést intéző Németh Szilárd a 24.hu beszámolója szerint eddig csak egy hamis Szolzsenyicin-idézettel kommunistázta a birkózóalapítvány ügyét kifogásolókat.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.