Mikor a penészes fal adja a másikat

Közzétéve

Mint megírtuk, könnyen lehet, hogy az volt célja a csepeli önkormányzatnak, hogy mielőtt végre nekilátnak az embertelen állapotú csepeli tüdőszűrőállomás felújításának, még gyorsan híre menjen, milyen égetően fontos, hogy mielőbbi elsősegélyben részesüljön az intézet.

Mindenesetre az omladozó szűrőállomás hírének habosítása a jelek szerint olyan jól sikerült, hogy immár nem csak a fideszes propaganda élvonalába tartozó TV2 és Origo olvasói/nézői kapnak belőle, hanem a kormánykritikus sajtó követői is.

“Penészes, rohadó épületben végzik a tüdőszűrést Csepelen”

címmel hozott cikket az Index, de ők már az RTL Klub rejtett kamerás riportja után kapcsoltak. Vagyis úgy tűnik, a foglalkozás elérte célját, sőt talán túl jól is sikerült, mert most már kb. mindenki tudja, hogy Csepelen évek óta embertelen körülmények várják a szűrésre érkezőket.

Ettől függetlenül persze örömteli, ha végre történik valami az épülettel, de hogy mikor, azt egyelőre csak találgatni tudjuk. A 21ora.hu mindenesetre arra tippel, hogy egy kicsit odébb lesz még a nagy renováció, hiszen hol vannak még a választások, ugye.

Amiben az elmúlt évek önkormányzati sikerpropagandáját elnézve biztosak vagyunk: bármikor is következik be a felújítás, az a csepeliek felfoghatatlan mértékű győzelmeként, egyúttal természetszerűleg Borbély Lénárd és a fideszes városvezetés óriási, már-már emberfeletti küzdelmének eredményeként lesz értékelve.

Németh Szilárd az előző ciklusban közlekedési fejlesztések címszóval egy mezei buszmegállót is minimum olyan büszkeséggel bírt átadni, mintha ingyenes helikopterjáratot indított volna az önkormányzat.

 

 

 

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.