Nagy nap a mai: megszólal Németh Szilárd

Közzétéve

Rég vártunk úgy Németh Szilárd sajtótájékoztatót, mint a mait. A Fidesz-alelnök közel egy hét után a nyilvánosság elé lép az általa alapított, és a saját címére bejegyzett magánalapítványa ügyében, ami az általa vezetett birkózószövetségtől kétmilliárd forint közpénzt vághat zsebre.

Közel egy hét telt el azóta, hogy a 21ora.hu múlt csütörtökön elsőként megírta: Németh Szilárd, illetve az általa alapított magánalapítvány zsebelheti be a kétmilliárd forintot, amit az állam a csepeli birkózóakadémia létrehozására szán.

Azóta sok minden történt az országos botránnyá dagadó ügyben. Az ellenzéki pártok egymás után reagáltak. Elsőként a legnagyobb ellenzéki párt kapcsolt, ami nem véletlen, hiszen a szocialisták már a múlt csütörtöki csepeli képviselőtestületi ülésen is élesen bírálták Németh Szilárd és fideszes városvezetés tervét, a hétvégén aztán Kunhalmi Ágnes jogi lépéseket helyezett kilátásba, amennyiben Németh nem képes megválaszolni azt a raklap egyszerű kérdést, hogy

miért irányít birkózóelnökként kétmilliárd forint közpénzt a magánalapítványához.

Németh az ellenzéki megszólalásra cseppet sem megnyugtató, ám annál viccesebb kommunistázással válaszolt, majd következtek az Anonymus nemzetközi hackercsoport szintén nehezen komolyan vehető akciói.

Nagyjából így érkezünk el a botránykrónikában a mai naphoz, amikor is Németh Szilárd a saját Facebook-oldalán közzétett meghívó szerint mint a Magyar Birkózó Szövetség elnöke fog kiállni a csepeli Hollandi úti ifjúsági táborban.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.