“A Jobbik korrupciós párt, veszélyezteti az ország biztonságát”

Közzétéve

Mondta Németh Szilárd a minap. Nyilván ezért nem szavazta meg a parlamentben a párt 2018-as költségvetéshez benyújtott módosító javaslatát, amiben forrást csoportosítottak volna át a Dél-Pesti Kórház sürgősségi osztályának legalapvetőbb eszközeinek beszerzéséhez.

Más logikus magyarázatot sajnos nem találtunk rá, hogy a Fidesz alelnöke miért nem támogatta a rettenetes állapotban lévő kórház javulását célzó javaslatot, hiszen lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy csepeli képviselőként éjjel-nappal Csepelért dolgozik és lobbizik. Az tehát fel sem merült bennünk, hogy pusztán pártpolitikai okokból utasította el a csepelieket ellátó intézménynek szánt mentőövet.

Némethre egyébként a helyi önkormányzat is folyton csepeli országgyűlési képviselőként hivatkozik. Ezzel együtt nem fogadnánk túl nagy tétben rá, hogy Borbély Lénárd és/vagy a fideszes városvezetés rosszallását fogja kifejezni ki a rezsibiztos felé a kerület érdekével ellentétes szavazása miatt.

Az már gyanúsabb, hogy a gerincút jövő évi fővárosi költségvetésbe betervezett folytatását viszont Németh Szilárd áldásos tevékenységének fogja tulajdonítani az önkormányzat. Ami egyébként máig a 2010-14 között polgármesterként is funkcionáló Németh által bevezetett “Csepel új utakon” szlogent használja.

(kép: csepel.info)

 

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.