Már készül a Csepel a következő szezonra

Közzétéve

Igaz, azt még nem tudják a Csepel FC felnőtt labdarúgói, kikkel fognak megmérkőzni a következő bajnokságban.

Kereken egy hónap múlva, az augusztus 12-13-i hétvégén elrajtolnak a 2017/18-as futballszezon harmadosztályú bajnokságai, ennek megfelelően a harmadosztályú tagságát bravúrral megőrző Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata is gőzerővel dolgozik.

Mint megtudtuk, a csapat egyelőre heti négy edzéssel és két lekötött felkészülési mérkőzéssel készül a következő szezonra. Az első edzőmeccset éppen ma játssza az MTK II együttese ellen 18 órai kezdettel a Lantos Mihály Sportközpontban. A másik felkészülési találkozó pedig július 15-én, az RKSK ellen lesz 10 órától a Rojik pályán.

Ennél több konkrétumról jelenleg sajnos sem a csapat várható összeállításáról, sem a várhtó ellenfelekről nem lehet tudni, de az biztos, hogy lesznek változások. Gabala Krisztián, a csapat szakmai vezetője már az előző évad végén bejelentette, hogy leadta a tulajdonosok felé azt a hat nevet, akikkel meg szeretné erősíteni a keretet, illetve azt a hat nevet, akikkel nem kíván együtt dolgozni a jövőben.

Alakul a keret. Már vannak távozók, ugyanakkor próbajátékosok annál is többen.

A csapat elé kitűzött célokról sem könnyű beszélni, mivel az MLSZ versenybizottsága nem sieti el az NBIII-as bajnoki kiírás elkészítését, azaz nem tudjuk melyik csoport és milyen ellenfelek várnak a Csepelre. Mindenesetre Gabala Krisztián ezzel kapcsolatban korábban úgy nyilatkozott, hogy a nehéz körülmények ellenére

rövid távon is az élmezőny a cél

mivel Csepelen óriási potenciál van a csepeli futballban.

A következő NBIII-as bajnokság teljes mezőnye, egyelőre a csoportbeosztás nélkül egyébként például itt olvasható.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.