Három góllal és három ponttal utaztunk haza a közlekedésiektől

Közzétéve

Miután a múlt héten váratlanul gyenge napot kifogva kikapott a Csepel FC a városi rivális Szabadkikötőtől, tegnap meggyőző teljesítményt nyújtva simán győzött a bajnokságot jól kezdő BKV Előre otthonában.

Ezt senki nem várta. Senki, kivéve az, aki évek óta figyelemmel kíséri a kék-piros csapat szereplését az NBIII-ban. A Csepel ugyanis az a csapat, amely váratlan vereségekre és nem várt bravúrokra ugyanúgy képes, akár két egymás után következő bajnoki fordulóban is.

Mint múlt héten a Szabadkikötő, illetve most szombaton a BKV Előre ellen a Sport utcában. Ahol a Béke téri állapotokhoz hasonlóan szintén olyan érzése lehet a szurkolónak, mintha valahol a 70-es 80-as évek táján megállt volna az idő, és ahol már az első percben (!) megszerezte a vezetést a szigetországi gárda.

Az első félidőben egy jogosan befújt büntetőből megduplázták az előnyüket a fiúk, majd a második félidő második (!) percében szerzett újabb góllal gyakorlatilag háromnegyed órával a lefújás előtt el is döntötték a fontos kérdéseket.

Négy-öt góllal is nyerhettek volna a szigeti srácok, mivel főleg a második félidőben egymás után alakították ki a ziccereket, miközben a megszeppent BKV-nak helyzetecskéje is alig akadt.

Bátran és jobban játszott a Csepel, és ezzel nem csak a múlt heti csorbát köszörülte ki a társaság, de azt is bizonyította, hogy bevállalós támadófocival bárkire veszélyes lehet ebben a bajnokságban. Legalább akkora dicséret jár amúgy a csepeli szurkolóknak is, mint a játékosoknak és a szakmai stábnak: a csapatot idegenbe elkísérő, legalább 50-60 fős drukkersereg 90 percen keresztül buzdította a csapatát, igazán emlékezetessé téve a 2017/18-as szezon második meccsét.

Nem véletlenül írta Haraszkó Sándor csapatkapitány a következő üzenetet a Csepel FC szimpatizánsainak a meccs után:

A csapat nevében szeretném megköszönni, amit ma csináltatok! A hideg futkosott mindenki hátán, amikor felléptünk a pályára! Nem kell ide tízezer ember! Olyan hangulatot csináltatok, ami egészen egyedülálló a világon bárhol! Olyan löketet adtatok a csapatnak, aminek a végeredménye nem is lehetett más, mint egy nagyarányú győzelem! Minden tiszteletem a Tietek!

 

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.