Labdarúgósport: újabb csepeli siker!

Közzétéve

A múlt heti BKV Előre elleni idegenbeli remeklés után ezúttal hazai pályán aratott magabiztos győzelmet a Csepel FC.

A szombati ellenfelünk a nyáron alaposan megerősített, korábban NBII-ben játszó játékosokkal feltuningolt Dunaharaszti csapata volt, a szigeti pontszerzés értelemszerűen tehát ismét nem volt kérdés. A 21. kerületi fiúk ugyanakkor mindjárt a találkozó legelején világossá tették, hogy a múltkori Szabadkikőtő elleni csepeli rangadó után ezúttal nem kívánják átengedni a pontokat a vendégeiknek.

Történt ugyanis, hogy a Csepel egy szép ellenakció végén már a 2. percben megszerezte a vezetést, majd az előnyt még az első negyed órában sikerült megduplázniuk, innentől kezdve pedig már nyugodt, magabiztos focival őrizték az előnyt, miközben a már a BKV ellen is bemutatott gyors kontrákkal igyekeztek növelni is azt.

A múltkori háromgólos különbség most végül nem jött össze, vélhetően amiatt is, mert a nagy hőségben a második félidő felére kicsit ki is tikkadt, illetve fáradt a csapat, összességében azonban messze nem lehet panasz a kék-piros produkcióra.

Újabb sikerével a Csepel két győzelemmel és egy vereséggel jelenleg 6. helyen áll az NBIII Nyugat csoportjában, és ha így folytatja, simán elérheti az idény előtt kitűzött célt, azaz megszerezheti az első nyolc hely egyikét. Van tehát csapatunk, amely a jövő héten a Csorna csapatához látogat majd.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.