Levelet kaptunk Botka Lászlótól

Közzétéve

Amiben a baloldali miniszterelnök-jelölt lényegében azt írta, a nyár nem volt csendes az MSZP számára, de most már kizárólag a Fidesz leváltásával kíván foglalkozni.

A fentieknek megfelelően a szegedi polgármester az elmúlt hetekben rendszeressé vált heti hírlevelében többek között arról ír, hogy az elmúlt hónapokban fontos lépéseket tettek azért afelé is, hogy felálljon az Orbán-kormányt leváltani akarók szövetsége, illetve, hogy

ha egy gyökeresen új vízióval és abból kibomló baloldali programmal szólítják meg a választókat, lesz esélye az ellenzéknek 2018 áprilisában.

Botka László ma egyébként ennek a baloldali programnak az első, oktatási fejezetét meg is hirdette, méghozzá Hiller Istvánnal, aki Botka reményei szerint nem csak volt, de lesz is oktatási miniszter Magyarországon.

Az MSZP közoktatási programjának bemutatására nem véletlenül most került sor: három nap múlva hivatalosan is kezdetét veszi az új tanév, a Fidesz iskolarendszere pedig a szocialisták szerint a gyerek jövőjét veszélyezteti. Márpedig a gyerekeink jövője Magyarország jövője – mondják.

Mi olyan Magyarországot akarunk, amely nem zárja el a társadalom kétharmada elől az előbbre jutás, a boldogulás lehetőségét – áll a 2018-as választásra szóló Botka-programban.

 

 

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.