Németh Szilárd ismét megbirkózhat Csepellel

Közzétéve

A 2014-es veresége után ismét nekiveselkedhet a csepeli-soroksári választókörzetnek.

Terjedelmes interjút közölt Németh Szilárddal a nemrég Mészáros Lőrinc birtokába került Magyar Hírlap. Ha a teljes beszélgetésből csak a lényeget akarjuk elolvasni, akkor érdemes a végére görgetni.

Miután a kormánypárti politikusoktól az elmúlt időben megszokott, de Németh Szilárdtól már szinte el is várt sorosprovokátorozás, sorosbérencezés, sorosügynöközés, sorosmindenezés véget ér, a kormánypárt alelnöke a kormánypárti napilapban egyértelművé teszi, hogy

2014 után 2018-ban ismét ő lesz a fidesz jelöltje az országgyűlési választáson a csepeli-soroksári egyéni választókörzetben.

Németh egyértelmű igennel felel arra a kérdésre, hogy a jövő évi választást követően is az országos politikában kívánja folytatni a munkáját, azt pedig, hogy a csepeli-soroksári körzetben indul, ezzel a mondattal teszi nyilvánvalóvá:

Az elmúlt ötvenhárom évemben minden Csepelhez kötött, és ez így marad a jövőben is, kiegészülve a soroksáriak ügyének előmozdításával.

A rezsibiztost arról sajnos nem kérdezték, hogy áll a saját magánalapítványa által felügyelt, kétmilliárd forint közpénzből épülő Kis-Duna parti birkózócsarnok ügye, hogy végül villamosvonal lesz-e a csepeli HÉV helyén, vagy hogy mikor részesülhetnek végre 21. századi egészségügyi ellátásban a 21. kerület lakói.

(A Németh Szilárdot ábrázoló kép a csepel.hu-ról való, és a 21. kerületi önkormányzat augsztus 20-i ünnepségén készült.)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.