Németh Szilárd beégette magát

Közzétéve

OK, elismerjük: ez a cím így önmagában nem sok hírértékkel bír, viszont van egy jó hírünk is a csepelieknek.

A Fidesz vasökléről manapság naponta megjelenő sírvaröhögős sajtóbeszámolók kapcsán a 21ora.hu megnézte, hogy ezek mennyire kötik a 21. kerülethez a Németh nevet.

És azt találta, hogy a médiában annak ellenére nem szokás Németh Szilárdot csepeli politikusként emlegetni, hogy a Borbély Lénárd-vezette fideszes önkormányzat lépten nyomon a kerület jótevőjeként hivatkozik a rezsibiztosra.

“Németh Szilárd esete az angol nyelvvel”

“Németh Szilárd ezerrel tolta a Mokkában a hülyeséget”

“Nem bírod végignézni röhögés nélkül, ahogy Németh Szilárd latinul beszél”

Csak néhány, mondjuk úgy, negatív előjelű cím az elmúlt egy hónap terméséből. Ugyanakkor elolvasva ezeket a cikkeket, azt találtuk, hogy Némethre egyetlenegyszer sem hivatkoznak csepeli politikusként, szinte minden esetben a Fidesz alelnökeként, ritkábban országgyűlési képviselőként utalnak rá.

Az országos médiában értelemszerűen nem kap külön hangsúlyt, itt viszont érdemes megjegyezni, hogy a rezsibiztos listáról jutott a parlamentbe 2014-ben, miután egyéniben kikapott Csepel-Soroksáron a baloldali összefogás közös jelöltjétől.

Mindenesetre megkönnyebbülés lehet ez a csepeli lakosoknak, akik pártszimpátiától egyébként abszolút függetlenül joggal tarthatnak attól, hogy a naponta köznevetség tárgyává váló Németh Szilárd nem feltétlenül javítja a 21. kerületről élő amúgy sem túl fényes képet.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.