Fuss, Csepel, fuss!

Közzétéve

Akinek nincs ilyen szép kék-piros futócsukája, az is kipipálhatja a hétvégi mozgást.

Ezen a hétvégén rendezik meg ugyanis a hagyományos Fut a Csepelt a 21. kerületben. Az évtizedes múltra visszatekintő esemény egyben a csepeli sportegyesületek számára is lehetőséget teremt arra, hogy megmutassák magukat, és ráirányítsák a figyelmet a sportágukra (vagy éppen a nehéz anyagi helyzetükre, de ebbe itt és most inkább ne menjünk bele.)

A futóversenyt idén is a kerületi ökormányzat és a Csepel Öttusa és Vizes-sport Egyesület szervezi, a rendezvény fővédnöke Borbély Lénárd polgármester, aki ha jól láttuk maga is rajthoz áll vasárnap.

A részvétel ingyenes, nevezni pedig még a helyszínen is lehet legkésőbb 30 perccel a rajt előtt, jó tudni viszont, hogy előzetes nevezés esetén lehet csak időmérő chippel futni. Előnevezni ide kattintva lehet. Hajrá Csepel, hajrá csepeliek!

A vasárnapi program:

A hétvégén rendezik meg egyébként a XXI. Nagy Budapesti Sportágválasztót is, ahol szintén lesz csepeli keresnivaló, ugyanis mint Csabai Edvin, a Kolonics Alapítvány elnöke az esemény sajtótájékoztatóján elmondta, az első sportágválasztónak a népszerű Koló is résztvevője volt. A kitűnő kenusra emlékezve a rendezvényen meg lehet tekinteni a “Kolonics, a sportlegenda” című kiállítást.

Akinek belefér, holnap még feltétlenül érdemes kilátogatni Kőbányára a Maglódi úti Merkapt Sportközpontba, mert 115 sportágat lehet ingyenesen kipróbálni péntek-szombaton.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.