Érdre megy a Csepel

Közzétéve

A múlt szezon legnagyobb gólját lőttük a Pest megyeieknek, ma egy kis góllal és egy pontocskával is elégedetten távoznánk.

Csapatunkra ugyanis a kínos hazai fiaskó után nem vár könnyű mérkőzés a listavezető és eddig még veretlen Érdi VSE otthonában – írja a csepelfc.hu.

A csapat hivatalos honlapján az áll, hogy apró remény lehet, hogy az előző pontvadászatban sikerült onnan pontot rabolnunk. Tény, hogy az idén tavasszal rendezett meccset izgalmas 2-2-vel és egy parádés távoli lövéssel abszolválta a kék-piros társulat, ennek ellenére most finoman szólva sem esélyesként lép pályára a szigetországi legénység. 

Nem véletlen, hogy a mindig óvatos Gabala Krisztián még a szokásosnál is visszafogottabban nyilatkozott a meccs előtt: nem kell ragoznom, hogy milyen jó csapat otthonába látogatunk, de erőt adhat számunkra a tavalyi bajnokság, ahol a két csapat mindkét összecsapásán magas színvonalú mérkőzést tudtunk játszani. Biztos vagyok benne, hogy ez holnap folytatódni fog – fogalmazott a szakvezető.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.