Ön is a szétzsírosodási folymat részének tekinti Németh Szilárdot?

Közzétéve

Csak azért, mert Schilling Árpád szerint a szétzsírosodási folyamat már látszik a Fideszen, ennek a terméke Németh Szilárd is.

Óriási interjút közöl a nyomtatott HVG a Németh Szilárd és a Fidesz által a múlt héten nemzetbiztonsági kockázatnak nevezett rendezővel.

Ebben az Index rövid összefoglalója szerint Schilling többek között hitet tesz amellett, hogy csak Simicska Lajosnál van elég saját pénz, tapasztalat és információ Orbán Viktor megbuktatásához. Schilling szerint egyébként Orbán egykori kollégiumi szobatársa nem elégedett Vona Gáborral sem, csak jobb híján támogatja a Jobbikot.

Ha Simicska hitet tenne a liberális demokrácia, a jogrend és a szolidaritás mellett, felépítene egy pártot, és érezném rajta a harcosságot, hogy győzni akar, nem pedig közepes méretű ellenzéki pártként élni az állami forrásokból, én rá szavaznék – közölte a rendetző, hozzátéve, hogy

persze hitelessé akkor válna, ha előbb leülné, ami az állam megcsapolásáért jár.

Óriási, nem? Pedig a lényeg még csak ez után jön. Schilling ugyanis az interjúban azt mondja a Fideszről, hogy ha nem jön Simicska, akkor sem lehet a végtelenségig büntetlenül zabálni.

“Ez a szétzsírosodási folyamat már látszik a Fideszen, ennek a terméke Németh Szilárd, Mészáros Lőrinc, Kósa Lajos és a többiek. Eljöhet egy pont, mint a késő Kádár-korban, amikor egyszerűen kiröhögi őket a nép: senki nem veszi már őket komolyan.”

Németh a múlt héten “bekóstolta” Schillinget, mondván: ő és társai utcai zavargásokat szerveznek, ezért nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. A rendező a HVG haságjain nyalt vissza.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.