Nagy a baj: már a csepeliekkel sem bírnak a felcsúti fiatalok

Közzétéve

Már a városvezetés által rendre lesajnált Csepel FC is veri a magyar futball jövőjét jelentő akadémistákat. 

A vasárnapi Csepel FC-Puskás Akadémia II meccset a szigetországi gárda nyerte meg 2-1-re. Részletesebb tudósításra ezúttal sem vállalkoznánk, azzal minden bizonnyal a csepeli futballcsapat hivatalos oldalán lehet majd találkozni.

A 21ora.hu csak abbeli aggodalmát szeretné kifejezni, hogy

mi lesz a futballunk minden percben várható felemelkedésével, ha a jövő zálogát jelentő, és közpénzmilliárdokkal kitömött akadémia ifjai a harmadosztály tán legkisebb költségvetésű klubjával sem bírnak el?

És Csepelen vasárnap valószínűleg a legígéretesebb felcsúti fiúk léptek fel, mivel a Puskás első csapatába a sok külföldről igazolt légiós, illetve magyar sztárjátékos mellé sajnos szinte egyáltalán nem férnek be hazai nevelések. Sőt, néha válogatott játékosok sem, hiszen Szakály Péter sem a szombati debreceni, hanem a vasárnapi csepeli Puskás-vereségből vette ki a részét.

Mondjuk ezek után furán csengenek majd Borbély Lénárd polgármesternek a négyszeres NB1-es bajnok, idén 105 esztendős Csepelre tett lesajnáló megjegyzései. Az olyanok, mint ez a 2014-es például: “Csepelen fantasztikus hagyományai vannak a labdarúgásnak, büszkék lehetünk arra, hogy többször is bajnoki címet szereztünk. Sajnos, a politika a helyi labdarúgásra is rátelepedett, és ez sajnos hosszú évek óta az eredményeken is meglátszik”.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.