Vasárnap irány a második számú felcsúti csapat!

Közzétéve

Nem történt elírás: természetesen tudjuk, hogy egy hete vertük meg 2-1-re a Puskás Akadémia II-t, ezen a hétvégén azonban a hazai meccseit szintén a Pancho Arénában játszó Videoton II ellen lépnek pályára a szigeti srácok.

Mi tagadás, a 2005 környékén fullra felújított Sóstói Stadionra is ráfért már a felújítás, már csak azért is, mert a 11 éve átadott, akkor magas minőségűnek hitt fehérvári létesítmény fő tartóelemei sem voltak már alkalmasak a tartós használatra.

Ezért költözött a fehérvári együttes ideiglenesen a szomszédos felcsúti arénába, ezzel együtt a Csepelt vasárnap nem Felcsúton, hanem az egyik edzőpályáján látja vendégül a Videoton. Nehezen követhető? Tudjuk, de a honi labdarúgásban ennél cifrább dolgok is előfordulnak, szóval koncentráljunk csak az előttünk álló, vasárnap délelőtti meccsre, hiszen ha a győzelem van, akkor minden van, és a győzelem az egyetlen dolog, amit soha, semmilyen sportágban, még a futball magyar változatában sem kell megmagyarázni.

A Vidinek egyébként az első és a második csapata is a tabella éléről várja a hétvégi mérkőzését. A hazaiak honlapja még rövid beharangozó cikket is szentelt a Csepel FC elleni összecsapának, amelyben azt írják,

Második csapatunk legutóbb bravúros győzelmet szerzett a bajnokesélyes Kaposvár otthonában, így immár a tabella éléről várhatja a Csepel FC-t. Ellenfelünk legutóbb hazai környezetben legyőzte a jó erőkből álló Puskás FC II-t, de előtte pontot szerzett az akkori listavezető Érd vendégeként is, szóval újabb nehéz meccs vár a fehérvári fiatalokra.

A Csepel FC hivatalos honlapján található előzetest ide kattintva olvashatják, amelyből kiderül, hogy

ez a Videoton már nem az a Videoton amelyiknek az előző bajnokságban kiesési problémái voltak.

Természetesen a csepeliek szakmai vezetője is nagyon nehéz mérkőzésre számít a bajnokesélyes fehérvári fiatalok otthonában.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.