A felcsúti után a fehérvári fiatalokat is legyőzte a Csepel FC

Közzétéve

Két meccs, három kapott, öt rúgott gól, az annyi mint hat pont, ám ennél többet is tett a tarsolyba a kék-piros társulat: hitet, hogy lesz még Csepelen első, de legalábbis felsőbb osztályú foci. 

Az érdi bravúriksszel együtt már hét pontot szerzett a Csepel FC a Pápa elleni hazai fiaskó óta, ráadásul nálánál messze magasabbra rangsorolt (fiók)csapatok ellen, úgyhogy kijelenthető, hogy kijöttek a kék-pirosak a szeptember eleji gödörből.

A vasárnapi Videoton II elleni ütközet szakmai típusú értékelését ezúttal is a szakmára, közhírré tételét pedig a csepeli, illetve a fehérvári csapat hivatalos honlapjára bízzuk, azonban ezúttal sem álljuk meg, hogy kimondjuk:

nincs rendben, hogy a négyszeres NBI-es bajnok csepeli csapat hosszú évek óta csupán a harmadosztályban kap lehetőséget, holott az elmúlt hetekben is bizonyította, nem csak fényes múlttal, hanem komoly szakmai háttérrel és küzdeni tudással is rendelkezik.

Pénze és posztója, azaz komoly támogatója azonban továbbra sem akad a 105 éves klubnak. Sem a kerületi költségvetés, sem a csepeli cégvilágból nem számíthat egy magasabb osztályban való szerepléshez szükséges forráskeretre, így a csapatukat idegenbe is mindenhova elkísérő szigetországi szurkolók csak álmodozhatnak a feljutásról.

A milliárdokból gazdálkodó felcsútiak után a másik fehérvári fiatalok ellen is sikerült tehát nyernie a Csepelnek, ahol állítólag nagyon alacsony szakmai munka folyik, ugye. Pedig ahhoz azért nem kell nagy futballszakértőnek lenni, hogy belássuk: három gólt idegenben a listavezetőnek egy nem véletlenül lő egy csapat.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.