A Gyirmótot is elgyepálta a Csepel

Közzétéve

Újabb szép győzelmével a kék-pirosak egészen a negyedik helyig jöttek fel a tabellán. Jelenleg 3 pont a hátrányuk a listavezető Kaposvárhoz képest, de ha tartják ezt a formát, meglehet az őszi dobogó.

A Csepel FC felnőtt labdarúgó csapata folytatta remek szériáját és a Puskás Akadémia II valamint a Videoton II legyőzése után a Gyirmót FC Győr II elleni magabiztos, 4:0-s hazai sikerrel feltornázta magát az előkelő 4. helyre. A találkozón végig fölényben futballozva, Hesz, Somodi valamint Korozmán két góljával sikerült két vállra fektetni a Győr-Moson-Sopron megyei együttest – számol be a csepelfc.hu

Aki látta a vasárnapi meccset, aligha vitatja, hogy megérdemelte a sikert a csapat, amelyről 9 forduló után két dolog biztosan elmondható. Az egyik, hogy évek óta először van ismét egy olyan csapata Csepelnek, amely tud és többnyire akar is szép, látványos és persze gólgazdag támadófocit játszani.

A másik pedig, hogy bár egész jól elvan a harmadosztály nyugati csoportjában az első osztályú klubok második csapataival a Csepel FC. A Puskás Akadémia ifjai és az ország tán leggazdagabb klubjának számító  Videoton második csapata után a tavaly még elsőosztályú Gyirmót II-t is sikerült legyőznie, ami ezen csapatok, illetve a Csepel lehetőségeit ismerve parádés teljesítménynek mondható.

Abba most ne menjünk bele, hogy némi plusszal (eggyel nagyobb költségvetéssel, pl. némi önkormányzati segítséggel, khm…) ez a csapat nem csak az NB1-es klubok második gárdái, hanem akár a második vonalban is megállná a helyét.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.