Gyertyagyújtást szervez a Csepel FC Tóth II József emlékére

Közzétéve

Mint a 21ora.hu is megírta, 88 esztendős korában elhunyt Tóth II József, a Csepel 12 -szeres válogatott labdarúgója, az Aranycsapat csatára, aki pályafutása során a nemzeti tizenegyen kívül kizárólag kék-piros színekben futballozott.

A sok szurkoló által csak Bozsi bácsiként ismert legendát a Magyar Labdarúgó Szövetség saját halottjának tekinti, a Csepel FC pedig megemlékezést szervez a tiszteletére.

A csepeli futballklub hivatásos honlapjának tájékoztatása szerint az idős sportember fiától értesültek a szomorú hírről hétfőn kora délután. A Csepel FC vezetősége, játékosai, munkatársai megrendülten fogadták a hírt, és a kiváló labdarúgó fiával egyeztetve

október 10-én kedden 19 órára közös gyertyagyújtással egybekötött megemlékezést tartanak a Csepel Stadion labdarúgó épületében.

A négyszeres bajnok kék-piros futballklub vezetősége az egyesület tagjainkon túl vár minden Csepel szurkolót, szimpatizánst, illetve azokat, akik szeretnének tisztelegni Tóth II József, a legendás csepeli labdarúgó emléke előtt.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.