“Tele van ügyekkel” Németh Szilárd

Közzétéve

Csepelen és a birkózószövetségben is a szocialisták szerint.

A Fidesz egy kevésbé vitaképes és „veszélyes csókát” engedett az MSZP-s ellen azok után, hogy az elmúlt években sosem mentek bele nyílt vitába – írta az Index az után, hogy a múlt héten hosszú idő után élő televíziós vitára került sor a kormánypárt és a legnagyobb parlamenti ellenzéki párt között.

A szocialista Molnár Zsolt eredetileg Rogán Antal propagandaminisztert és Gulyás Gergelyt hívta ki az azeri bankszámlák, a letelepedési kötvények és a nemzeti konzultációnak álcázott pénzlenyúlás ügyében. A Fidesz-frakcióvezetője azonban helyettesét, Németh Szilárdot jelölte ki maga helyett, aki nem mellesleg a nemzetbiztonsági bizottságban a testületet vezető Molnárnak is a helyettese.

Az úgynevezett vitára végül sor is került, részletesebben bele se mennénk, itt nagyon szépen le van írva, amit tudni érdemes róla. Viszont pár nappal később az Indexen megjelent egy cikk, amelyben arról van szó, hogy tudatosan küldött-e a Fidesz Németh Szilárd személyében egy enyhén szólva is kevéssé vitaképes képviselőt.

Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke.

Némethet „szénné égethették volna”, „tele van ügyekkel”, „Csepelen és a birkózószövetségben sincs sikerszériában”, fogalmazott az Index szocialista forrása. Hiába ismerik tehát egymást elég jól Molnárral, ezzel a háttérrel Némethnek mindenképpen kellett a felső szintű felhatalmazás, hogy elfogadhassa a vitát – írták.

Tény, hogy az egykori rezsibiztos saját lakcímére bejegyzett és kétmilliárd forint közpénzzel kitömött magánalapítványa az elmúlt évek egyik legnagyobb sportpolitikai botrányát szolgáltatta. Erről például itt írtunk, arról pedig itt, hogy ennek ellenére (és a 2014-es bukása dacára) megint őt indítja Csepel-Soroksáron a 2018-as választáson.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.