Csepelen járt Nyáry Krisztián

Közzétéve

Az egyik legismertebb kortárs író Szabó Szabolcs meghívására érkezett a 21. kerületbe.

Csepel országgyűlési képviselője a Kultúrfaló rendezvénysorozat keretében rendszeresen hív meg színészeket, újságírókat, költőket, írókat, hogy a belvárosból kimozdulva jöjjenek el a 21. kerületbe, ahol egy vacsora mellett kötetlenül mesélhetnek magukról és arról, mit gondolnak éppen az ország és/vagy a világ dolgáról.

A Kultúrfaló 26. estjén, október 17-én Nyáry Krisztián vendégeskedett a Nagy Levin étteremben. A sokak által ismert és kedvelt íróval, kommunikációs szakemberrel, könyvkiadóval ezúttal is Szabó Tibor Benjamin író beszélgetett, majd a közös vacsorát követően a különtermet zsúfolásig megtöltő hallgatóság kérdései is sorra kerültek.

Az este folyamán nem csak Nyáry Krisztián élettörténetével, munkásságával, jövőbeli terveivel ismerkedhetett meg a közönség, hanem őszintén vallott kedvenc ételéről (pacalleves), következő könyvének tartalmáról (az 1848/49-es forradalom- és szabadságharc feldolgozása magánlevelezések alapján), de még a gyermeknevelés nehézségeiről is. Az est végén Nyáry Krisztián dedikálta a könyveit, valamint közös fotók is készültek a csepeli rajongókkal.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.