TUDTA? Konzultációs kuka is van már Csepelen

Közzétéve

Méghozzá mozgó kuka, ami mindig más helyen gyűjti majd össze a csepeliek által a szemétbe szánt Soros-ellenes álkérdőíveket.

Ma és holnap speciel a Csepeli Piacnál lesz leállítva az a szabványos városi hulladéktároló, amibe Csepel ellenzéki országgyűlési képviselője a kormány legújabb nemzeti konzultációs leveleit várja.

Mivel a sajátos véleménygyűjtő-ládát elsőként Szabó Szabolcs képviselői irodája előtt szúrtuk ki, megkérdeztük, mi okból várja ebbe a lakosság részére kiküldött prospetusokat.

A kormány tízmilliárdokat költ el az adófizetők pénzéből olyan kommunikációs kampányokra, melynek célja csak és kizárólag az, hogy a Fidesz hatalomban maradhasson

közölte Szabó a 21ora.hu kérdésére válaszolva.

Egy józanul gondolkozó állampolgár csak egy dolgot tehet ezekkel az levelekkel: bontatlanul a kukába dobja

tette hozzá.

A csepeli képviselő szerint csak az idei év első félévében 40 milliárd forintot égettek el az ilyen és ehhez hasonló hisztériakeltő propagandára, miközben a kórházak rohadnak szét, egyre inkább romlik az egészségügyi ellátás színvonala, szinte semmire nincs pénz az iskolákban.
Szerinte ennek a 40 milliárdnak a töredékéből elkezdhetnénk megoldani az alapvető csepeli problémákat is: a II. Rákóczi Ferenc út szélesítését, a Gerincút folytatását, Háros kiszabályozását és belterületbe vonását, vagy éppen a Corvin csomópont átépítését.
A környezetkímélő konzultáció keretében beérkező papírokat Szabó Szabolcs papírhulladékként tervezi leadni.