Tovább tolja az önkormányzat a csepeli pénzügyekről szóló kamut

Közzétéve

Most éppen a közpénzből kiadott kerületi fideszes újságban jelent meg kamugrafika az állítólagos 2010-es adósságról.

Hiába írta és cáfolta dokumentumokkal a 21ora.hu már többször, Csepel jelenlegi fideszes vezetése továbbra is kitartóan tolja a kerületi lakosságnak, hogy 2010-ben micsoda óriási adóssággal vették át a kerület kasszáját a szocialistáktól.

Legutóbb a Csepeli Hírmondó nevű fideszes (önkormányzati) újságban jelent meg, hogy 2010-ben mekkore mínusszal vették át a kerületi kaszát.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a Németh Szilárd által is aláírt a hét évvel ezelőtti átadás-átvételi dokumentációban szó sincs több milliárdos adósságról, sőt: eszerint a kerület 3,1 milliárd forintnyi megtakarítással rendelkezett 2010 őszén, amit az önkormányzat kamatozó betétekbe fektetve tartott.

2010 átadás-átvétel feketén-fehéren.

Aki részletesen is utána kíván olvasni, hogy is volt az átadás-átvétel 2010-ben, illetve miket hazudoztak össze Németh Szilárdék az elmúlt hét évben az önkormányzat pénzügyi helyzetéről, ide kattintva megteheti.

Arról, hogy hogy áll az önkormányzati költségvetésből idén nyáron egyik napról a másikra elillant kétmilliárd forint okait feltáró belső pénzügyi vizsgálat, arról sajnos nem sikerült beszámolni a 32 oldalas Hírmondóban.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.