Szent Imre tér 10. – ismét összeülnek a képviselők

Közzétéve

Ha testületi ülés van, minden van, de még vadonatúj új országzászló is lesz!

Kivételesen nem rendkívüli, hanem úgymond rendes ülést tart csütörtök délután a csepeli önkormányzat. Akit érdekel, hogy mi mindenről döntenek a 21. kerület városanyái és atyái, itt kedvére tájékozódhat róla.

A 21.ora.hu figyelmét ezúttal leginkább két előterjesztés ragadta meg. Az egyik egy új, a frissen felújított Daru-dombra álmodott országzászlóról szól. Nem kisebb személy, mint Borbély Lénárd polgármester úr javasolja a mintegy 20 méter magas, faragott elemekkel díszített ékesség felállítását egész pontosan bruttó 19 millió forintból, az előzetes kalkulációk szerint.

A másik javaslatot maga Németh Szilárd ihlette, aki oly nagyon szeretett volna már egy keresztet állítani az Ady Endre úti panelek tövébe, hogy fel is vetette az ötletet Morovik Attila alpolgármesternek. Aki, hogy hogy nem maga is javasolja egy Krisztust is ábrázoló kőkereszt felállítását, és ennek keretében arra a kéri a képviselő-testületet, hogy a 3 méteres fehér műkőből tervezett műalkotásra szavazzon is meg legfeljebb 4 millió 200 ezer forintot.

 

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.