Óbudai rangadó előtt

Közzétéve

A jó erőkből álló Ajka ellen legutóbb a Béke téren nem jött össze a pontszerzés, a III. kerületből ponttal távozna a Csepel FC szombaton.

Az eddig várakozáson felül teljesítő csepeli labdarúgócsapat egy igen jó veretlenségi szériát megszakítva múlt héten egy góllal alulmaradt ugyan az ajkaikkal szemben, ugyanakkor máris itt a lehetőség a korábbi formához való visszatérésre.

Egyrészt azért, mert idegenben ebben a szezonban eddig egészen jól ment kék-piros fiainknak, másrészt a III. kerületi TVE csapata idén  – velünk ellentében – finoman szólva sem az acélosabbik arcát mutatta. leginkább döntetlenekkel szerzett pontokat.

Ezzel együtt persze nem lehet lebecsülni az óbudaiakat, hiszen aki ott volt tavaly a csapattal a TVE frissen felújított sporttelepén, nagyon jól láthatta, hogy nem éppen kispályás körülmények között készülhetnek a III. kerületi játékosok.

Ráadásul a két együttest a tabellán jelenleg csak 3 pont választja el, azaz abszolút “lőtávolban” van egymástól. A Kerület a 11., a Csepel pedig a 8. helyről várja a rangadót, amelyre tehát szombaton délután fél 3-tól kerül sor a III. kerületi Kalap utcai sporttelepen.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.