Németh Szilárd egy csepeli bölcsiben kampányolt

Közzétéve

Az egykori rezsibiztos rendesen berúgta a kampány-motorbiciklit, ám ellenfele szerint rögtön túl is tolta azt.

Az még úgy-ahogy elmegy, hogy a csepeli fideszes városvezetés, Borbély Lénárddal az élen most már kábé naponta hívja meg a Fidesz Csepel-Soroksáron induló alelnökét mindenféle önkormányzati rendezvényekre. Az már nem annyira OK, hogy ezeken rendszeresen mint Csepel országgyűlési képviselőjét mutatják be Némethet, annak ellenére, hogy a 21. kerületben legutóbb speciel pont nem választották be a parlamentbe.

Egyáltalán nincs rendben, hogy legutóbb már az Aranycsapat legendás csepeli futballistája, Tóth II József gyászszertartásán elhangzott polgármesteri beszédből sem sikerült kihagyni Németh Szilárd nevét. És végképp nem OK, ha az egyébként közpénzből működő köznevelési intézményekben, azaz iskolákban, óvodákban vagy a legkisebbeknek fenntartott bölcsődékben tolják a kampányt.

Márpedig amit most pénteken műveltek, azt nemigen lehet másnak értékelni. Az történt ugyanis, hogy a Fidesz alelnöke a már említett csepeli polgármester és Novák Katalin, az EMMI család- és ifjúságügyért felelős államtitkára társaságában  átadott egy 307 milliós csekket három kisgyereknek a Kertvárosban található bölcsődében.

“A nagypolitikai ámokfutásához méltó módon, a rá jellemző stílusban tette be ismét a lábát a 21. kerületbe Németh Szilárd” – Szabó Szabolcs, Csepel országgyűlési képviselője fogalmazott így a nagy átadás kapcsán a 21ora.hu megkeresésére.

A baloldali politikus szerint a fél évvel a választás előtt már kampányüzemmódba állított Németh Szilárddal sajnos a politikai pedofília is visszaért Csepelre. Szabó, aki 2014-ben legyőzte a rezsibiztost a 21. kerületben, emlékeztetett arra a 2013-as esetre, amikor a csepeli Fidesz a kerületi általános iskolákban próbált politizálni.

A Fidesz ökle láthatóan semmit nem tanult a 4 évvel ezelőtt történtekből, de jó lenne, ha végre leszoknának a fideszes politikusok arról, hogy pártirodának használják az iskoláinkat, óvodáinkat, bölcsődéinket

– reagált a képviselő, aki a jelek szerint jövőre ismét megbirkózhat Németh Szilárddal. “Persze pont Németh Szilárd tudhatná, hogy mit szabad és mit nem egy tanintézményben, hiszen egykor maga is pedagógusként kereste a kenyerét. De hát az már nagyon régen volt” – tette hozzá.

Mi pedig csak annyit tennénk hozzá, hogy felőlünk Németh Szilárd és a csepeli Fidesz csinálhat élet-halál kérdést a tavasszal esedékes választásból. Csinálhatnak olyan kampányt a 21. kerületben, hogy még a csapból is ők folyjanak a következő hónapokban, ha van hozzá gusztusuk (pénzük lesz hozzá).  A máig emlékezetes 2014-es blamájuk után van is miért feszülniük. De ha egy mód van rá, hagyják meg a kampányolást az önkormányzatinak mondott médiában, a gyerekeket pedig hagyják ki a kisded politikai játékukból.

(Fotók: csepel.hu)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.