Első osztályú csata a harmadik vonalban

Közzétéve

A Csepel FC ellenfele ezúttal a szintén komoly NBI-es múlttal bíró Kaposvári Rákóczi lesz.

Szombat hajnalban helyenként még előfordulhat gyenge fagy, többfelé köd, majd pára is képződhet, de nincs para: ez a középső tájakon is feloszlik lassan, majd kellemes, napos-felhős (leginkább napos), igazi őszi idő várható.

Minden adott tehát egy jó hangulatú futballrangadóhoz azon a mérkőzésen, amit szombaton fél kettőkor rendeznek a Csepel Stadionban az NBIII. Nyugat csoportjának 13. fordulójában.

Nagy múltra visszatekintő rivalizálás folytatódik tehát szombat délután a Béke téren, a Csepel és a Kaposvári korábban az első és a másodosztályban is nagy csatákat vívott egymással. Ellenfelünk most a bajnoki címre hajt, nekünk viszont az elmúlt hetek kevésbé jól sikerült meccsei miatt kellenének a pontok.

Az előző bajnokságban Kaposváron nem sok babér termett labdarúgóinknak, ugyanis 3:0-ra a házigazda diadalmaskodott, de sajnos Csepelen sem mi örülhettünk, ugyanis ez az eredmény itt is megismétlődött, szintén nem a mi javunkra – olvasható a csepelfc.hu beharangozó cikkében.

Van tehát miért visszavágni Gabala Krisztián legénységének. A Csepel FC szakmai vezetője a találkozó előtt a csapat hivatalos honlapjának azt mondta, hogy az osztály egyik legnagyobb favoritjával mérjük össze tudásunkat szombaton, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak. Fegyelmezett és szervezett védekezésből kiindulva megpróbáljuk meglepni a Kaposvárt.

Úgy legyen! Hajrá Csepel, hajrá 21!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.