Szabó Szabolcs közös cselekvésre hív Orbánék leváltáséért

Közzétéve

Közös cselekvésre, ha úgy tetszik összefogásra hív fel a baloldali politikus az Orbán-kormány leváltása érdekében.

Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője vasárnap este egy Facebook-fotót tett közzé, amin felhívja a figyelmet, hogy az ellenzéki választók nem az ellenzéki pártok személyes ambícióit, hanem Orbán Viktor és tolvaj bandájának elzavarását akarják beteljesíteni 2018 tavaszán.

Szabó a 21ora.hu érdeklődésére a poszttal kapcsolatban azt írta,

meggyőződésem, hogy a magyar választók többsége egy békés, nyugodt, európai Magyarországon szeretne élni. Az elmúlt hét és fél évben megtapasztalhattuk, hogy a Fidesz pont az ellenkezőjében hisz.

A képviselő szerint Orbán Viktor egy paranoiás, Putyinnal haverkodó, háborús hangulatban élő, gyűlölködő Magyarországot kezdett kiépíteni, miközben szó szerint szétlopják az országot.

Csak a jéghegy csúcsa, hogy Orbán strómanja, Mészáros Lőrinc, lassan az ország egyik leggazdagabb embere, miközben az oktatás és az egészségügy romokban hever

– írta.

Szabó a 21ora.hu-nak a kerület helyzetéről is kifejtette a véleményét. “Csepelt kiszolgáltatták a 2014-es választáson bukott Németh Szilárdnak, egyszerűen semmibe véve a választók akaratát” – írta, hozzátéve, hogy ilyen körülmények között nagy felelőssége van az ellenzéki pártoknak, mert kormányváltásra van szükség, méghozzá a lehető leghamarabb:

2018-ban kell kormányt váltanunk, és nem valamikor a távoli jövőben. Ehhez józan gondolkodásra, együttműködésre van szükség. Most nincs itt az ideje a személyes ambíciók érvénysítésének, most nem az ellenzéki pártoknak kell egymás ellen bozót harcot folytatni.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.