Csepel-Veszprém: “állati” viadal, szigeti diadal

Közzétéve

Ha a kiállításokat nézzük, Csepel-Veszprém 1-2. Ám mivel a focit még idehaza is gólra játsszák, a szigeti kék-pirosak nyertek a dunántúli piros-kékek ellen az NBIII. Nyugat csoportjának 14. fordulójában.

Fordulatosnak nem mondható, de a legkevésbé sem izgalommentes meccsen győztek a szigeti srácok 2-0-ra szombaton a Béke téren. A helyzetekről ugyan értelemszerűen a csapatok gondoskodtak, a hangulat fokozásából azonban a lelkes csepeli drukkerek mellett a játékvezetők is igyekeztek kivenni a részüket.

A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvéből is látható, hogy a drukkerekkel ellentétben reméljük csak a tettvágytól fűtött spori kiosztott öt sárga, valamint és három piros lapot. Ebből kettő a vendég veszprémieknek, egy pedig nekünk járt, vagyis inkább jutott. A csepeli Fisli András leküldése ugyanis egybehangzó lelátói vélemények szerint egészen túlzó ítélet következménye volt.

“A mérkőzésen meglehetősen sok sárga és piros lap villant, kihagytunk egy 11-est is, de ennek ellenére mi jöttünk ki jobban a találkozóból és megszereztük az újabb, nagyon fontos három pontot” – írja a Csepel FC hivatalos honlapja is.

Egy nem túl szép játékot (annál több közjátékot) hozó találkozón van túl tehát a társaság, viszont négy nyeretlenül  megvívott meccs után a csapatkapitány Haraszkó Sándor és Korozmán Norbert góljaival sikerült ismét nyerni, és újabb pontjaival a Csepel FC továbbra is a középmezőny közepén tartja magát, jelenleg a tabella 8. helyét foglalja el.

S hogy miért szerepeltetjük a címben az “állati” jelzőt? Természetesen nem a bíráskodásra értjük, hanem arra a szép gesztusra, hogy a Csepel FC vezetősége a szombati találkozó előtt önzetlenül lehetőséget biztosított a tököli Szurkolók az állatkínzás ellen elnevezésű csoportnak, hogy az Elek-Ágh Állatmenhelyről hozott kutyusokkal alapozzák meg a délutánt. Úgy tudjuk, sok négylábúnak sikerült új otthonra, illetve gazdira lelni.

Labdarúgócsapatunk az idén hazai pályán már nem lép fel, a 21. kerületben viszont még lesz egy jelenése, ugyanis a soron következő, andráshidai túra után december első hétvégéjén a mérkőzéseit szintén Csepelen játszó THSE-Szabadkikötő csapata elleni meccsel zárja az őszt.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.