Szabó Szabolcs: felesleges dolgok helyett a valódi problémákra költsön a Fidesz Csepelen!

Közzétéve

Csepel országgyűlési képviselője felháborítónak tartja, hogy a fideszes Németh Szilárd és Borbély Lénárd a kerület valódi problémái helyett új, második országzászlóra és a helyi fideszes propagandalapra, a Csepeli Hírmondóra szórja el a pénzt.

Az Együtt országgyűlési képviselője közleményben szólította fel a fideszes politikusokat, hogy a Festő utcai óvoda és a mentőállomás fűtésére, valamint a Jedlik Ányos gimnázium nyílászáróinak cseréjére fordítsák a forrásokat.

Szabó a közleményében emlékeztet: a két éve felújított Festő utcai óvodában tegnap tönkrement a fűtés, a gyermekeket leghamarabb jövő hét szerdán tudják újra idevinni a szülők. Szintén a napokban ment tönkre a fűtés a helyi mentőállomáson is, a kerületi Jedlik Ányos gimnáziumban pedig az egyik ablak tokkal együtt ráesett a két diákra, mivel évek óta megoldatlan a nyílászárók cseréje.

Szabó Szabolcs elfogadhatatlannak tartja, hogy a csepeli városvezetés képes volt nemrégiben megszavazni 19 millió forintot egy második országzászló felépítésére, ráadásul további 32 millió forintot szánnak arra, hogy a kerület fideszes propagandalapja, a Csepeli Hírmondó plusz öt számot kiadjon közvetlenül a jövő tavaszi választások előtt.

Az Együtt országgyűlési képviselője szerint

ebből is jól látszik, hogy Németh Szilárdot és bábját, Borbély Lénárdot nem érdeklik a csepeli lakosok, az ő érdekeik helyett csak jelképekre költenek.

Az Együtt országgyűlési képviselője felszólítja Németh Szilárdot és helytartóját, Borbély Lénárdot, hogy felesleges pénzszórás helyett a kerület valódi problémáira, így a Festő utcai óvoda valamint a mentőállomás fűtésére, és a Jedlik Ányos gimnázium nyílászáróinak cseréjére fordítsák a forrásokat.

(Fotó: Facebook/Szabó Szabolcs)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.