Labdarúgósport: szoros vereség a zalai túrán

Közzétéve

Szoros, 2-1-es vereséggel távozott a jó erőkből álló Andráshida otthonából szombaton a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata, amely ettől függetlenül tartja középmezőnybeli pozícióját az NBIII Nyugat csoportjában.

Büntetőt hibázott és pont nélkül távozott Andráshidáról az őszi szezon utolsó vidéki túráját teljesítő Csepel FC harmadosztályú felnőtt labdarúgócsapata. Kár érte, mert reális esélyünk volt legalább a pontszerzésre, lévén, hogy csapatkapitányunk, Haraszkó Sándor révén 10 perc játék után még mi szereztünk vezetést, ám a hazaiak a 36. percben Szegleti révén egy 17 méteres lövéssel egyenlítettek.

A második félidőben a kapusok vették át a főszerepet: előbb a Csepel, majd a Hida kapusa védett ki egy-egy tizenegyest. A hajrában sajnos a hazaiak újabb büntetőhöz jutottak, amit már nem hibáztak el, így beállítva a számunkra pont nélküli hétvégét eredményező 2-1-et.

A továbbra is a középmezőny közepén, konkrétan a kilencedik helyen tanyázó kék-piros fiaink bajnoki mérkőzésen idén utoljára a Szabadkikötő sporttelepen lépnek pályára november 24-én (szombaton).

A Tintahalak SE elleni kerületi ütközet már a tavaszi szezonból előrehozott találkozó lesz, s lesz miért visszavágni, mert az első őszi meccsünkön meglepetésre elhalászták a három pontot a Béke térről a szigeti harcos halak.