Csepeli családok kerülhetnek az utcára?

Közzétéve

Egymás után kerülnek elő a kerületi “sikertörténetek”.

Szűk egy hete érkezett, hogy vacognak a csepeli mentők, nincs fűtés a 21. kerületi egységnél. A 2008-ban átadott állomáson állítólag évek óta problémát okozott már az elavult kazán, mégsem történt semmi. A nagy médiazaj hatására Borbély Lénárd polgármester persze melegében felkereste a mentősöket, a kiégett kazán helyére hozott újat már be is szerelték a hírek szerint.

Aztán szintén a múlt hét csepeli híre, hogy kiesett a helyéről egy nyílászáró a Jedlik gimnáziumban. Két diák sérült meg, az összetört ablak szilánkjai összevissza vagdosták őket. Abban, hogy az eset bejárta a teljes magyar médiát, nem csak az ellenzék ármánykodása játszott szerepet, hanem az is, hogy Németh Szilárd, Csepel korábbi képviselője és polgármestere tavaly személyesen ígérte meg a kerület legjobb hírű gimnáziumának teljes körű felújítását.
Közben kiderült, hogy a csepeli mentőállomáshoz hasonlóan sajnos a Festő utcai óvodában sincs megoldva a fűtés, pedig már november közepe is elmúlt, a Jedlikben pedig már korábban is több ablakot be kellett szögelni a balesetveszély miatt.
Csupa jó hír érkezett tehát Csepelről a múlt héten, de ezzel még nem értek véget a kerületi rémtörténetek, hiszen a Csepeli Angyalok Facebook-csoportba kikerült poszt szerint egész családok kerülhetnek az utcára egy csepeli munkásszállóból, mivel minden figyelmeztetés nélkül számlázott ki plusz tíz nap bérleti díjat a lakóknak a szálló tulajdonosa, több családot az utcára küldve állítólag:
Persze a csepeli fideszes városvezetés, élén kimondva kimondatlanul is Németh Szilárddal, mindenben képes meglátni a jót. Maga Németh például akár abban is, hogy  az idei kerületi krumpliosztáson kanyargó sorban álltak a csepeliek, félreérthetetlenül jelezve, hogy az ellenzék csúsztatásait és rosszindulatú híreszteléseit leszámítva csupa jó hír lengi körül a kerületet. És sajnos nem csak a kerületet.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.