Jó hír! A hétvégére végre megoldódik a csepeli mentőállomás fűtése

Közzétéve

Két magáncég jóvoltából, “természetesen”.

“Két magáncég jóvoltából hétvégére megoldódik a Csepeli Mentőállomás fűtési problémája. Sose fogom megérteni, hogy az ilyen ügyeket miért nem az állam oldja meg? Nem ezért fizetünk adót? Mindenesetre hálás vagyok a két cégnek (Furakémény, Ariston), aki vállalta a fűtés rendbetételét” – írta ki Szabó Szabolcs a Facebook-oldalára kedden.

Csepel ellenzéki orszggyűlési képviselőjének közleménye azon túl, hogy rendkívül jó hír, egyben azt is jelenti, hogy tegnap tévesen írtuk, hogy a kiégett kazán helyére hozott újat már be is szerelték a mentőállomáson.

Ezzel együtt tény, hogy hetek óta vacogtak a csepeli mentők, mert nem működött a fűtés a 21. kerületi egységnél. A 2008-ban átadott állomáson állítólag már évek óta probléma volt az elavult kazán, mégsem történt semmi. A múlt heti nagy médiavisszhang hatására Borbély Lénárd polgármester persze azon melegében felkereste a mentősöket, és az önkormányzat segítségét ígérte.

Úgy tűnik ugyanakkor, hogy nem a Fidesz-kormány, nem a fideszes vezetésű főváros, de még csak nem is a csepeli fideszes városvezetés jóvoltából sikerül ismét 21. századi körülményeket teremteni a 21. kerületi mentőállomáson, hanem önzetlen emberek összefogásából lesz megoldva a fűtés télire.