Jó őszt zártak a csepeli labdarúgók

Közzétéve

Embert próbáló, ugyanakkor eseménydús, és összességében eredményes  őszi szezont produkált a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata az NBIII Nyugat csoportjában.

Habár az idei utolsó bajnokiját már múlt szombaton lejátszotta a Csepel FC, eddig adósok voltunk a Szabadkikötő elleni kerületi rangadó eredményével, ahogy a szigetországi legénység őszi szezonjának értékelésével is.

Nos, jelenthetjük, hogy a THSE-Szabadkikötő elleni házi derbit sikerrel vette a kék-piros társaság, ez pedig azt jelenti, hogy a bajnokság felénél legalábbis teljesült a Csepel FC szezon előtt megfogalmazott célja. Rendszeres olvasóink talán emlékeznek még, hogy a csapat vezetősége az évről évre erősebb harmadosztályú mezőny első felébe várta a csapatot, márpedig a Csepel a éppen 8. helyen telel az NBIII a 16 csapatos Nyugat csoportjában.

A szezon előtt a mezőny első felét célozta meg a kék-piros legénység, amit el is értek a fiúk.

A Csepel egy-két kellemetlen, sőt váratlan vereséget leszámítva összességében kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, sőt bravúros pontszerzéseket is bemutatott. Érdekesség, hogy a váratlannak mondható pontvesztések főleg hazai pályán történtek, idegenben ugyanakkor a csapat az ősszel le tudta győzni a Videoton második számú csapatát, és értékes döntetlent tudott kiharcolni a bivalyerős Érdi VSE otthonában is.

Megvertük ezen felül a TAO-millárdokkal kitömött Puskás akadémia ifjú titánjait, és nem kaptunk ki a bajnokság toronymagas esélyesének számító, feljutásra éhező Kaposvári Rákóczitól sem, ami így összességében elég szép eredménynek mondható, főleg ha a rivális gárdák lehetőségeit a miénkhez hasonlítjuk (valójában össze sem lehet hasonlítani, sajnos…)

A felnőtt labdarúgócsapat mellett a a Csepel FC utánpótláscsapata is igen szép őszt hagynak maguk mögött, erről a csepeli futballklub hivatalos honlapján olvashatnak részletesen.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.