Együtt éreznek: ételosztás Szabó Szabolcs módra

Közzétéve

A körülbelül 150 adag saját készítésű gulyást, ugyanennyi házi sütésű mézeskalácsot, valamint 200 darab buktát az Együtt csepeli-soroksári szervezete vasárnap délután fogja kiosztani.

Szabó Szabolcs felhívása a napokban jelent meg a képviselői Facebook-oldalán.

Az akció kapcsán megkérdeztük Szabót, hogy ez már a 2018-as választási kampánya jagyében történik-e. Csepel ellenzéki országgyűlési képviselője a 21ora.hu-nak elmondta, hogy

a vasárnapi ételosztás egy rendszeres akciósorozat újabb állomása, korábban is szinte havi rendszerességgel került sor ételosztásra Csepelen az Együtt szervezésében.

Kampányfogásról már csak azért  sem lehet beszélni, mert sajnos Csepelen, a főváros egyik legszegényebb kerületében bizony bőven el fog férni az a 150-200 adag étel, amit önerőből ki tudunk osztani – tette hozzá. Mutatta ezt az idei kerületi krumpli- és almaosztás is, amit az önkormányzat szervezett, és ahol bizony kanyargó sorban álltak a csepeliek – mondta.

Ha már megszólalt, a képviselő megragadta az alkalmat, hogy felhívja a figyelmet: a hideg időre való tekintettel ezúttal téli ruhákat is a rászorulók rendelkezésére bocsátanak, egy tál meleg étel mellett némi meleg öltözetért is érdemes lesz tehát ellátogatni a II. Rákóczi Ferenc útra vasárnap kora délután.

 

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.