Csúcson a Csepel FC: Felcsútot is bevették a szigetországiak!

Közzétéve

Igen szépen szerepelnek a Csepel FC fiataljai a januári utánpótlástornákon, két tornagyőzelem mellett még a rettegett Puskás Akadémiáról is sikerült éremmel távozniuk.

Kezdjük időrendben, illetve a legkisebbekkel: az úgynevezett “gyermek szekció”, vagyis az U7, illetve az U11-es alakulatok tagjai Csepelen, a zsúfolásig telt Kazinczy általános iskolában rendezett Új Év Kupán arattak fényes győzelmeket, és mivel a 11 éven aluliak a döntőben sem találtak legyőzőre, itthon is tartották a 2018-as kupát. A két U7-es csapatunk közül az egyik a második, a másik a nyolcadik helyet szerezte meg a kilenccsapatos tornán.

Január második hétvégéjén aztán már idegenbe, méghozzá nem is akárhova, hanem Felcsútra, egy ötcsapatos meghívásos tornára vezetett a csepeli fiatalok útja, ahol az FC U16-os leánycsapata mérette meg magát, és túlzás nélkül állítható, hogy nem vallott szégyent, ugyanis többek között a Puskás Akadémia egyik gárdáját is legyőzve végül bronzéremmel távozhattak a szigeti lányok.

Végül, de nem utolsó sorban január 14-én  az U8-as fiúk kerültek helyzetbe, és ha már ott voltak, rendesen ki is használták, ugyanis minden meccsüket megnyerve, a döntőben 7-1-re győzve (!) hozták el a kupát. Erről a tornáról Malomsoki Krisztián csapatvezető a csepelfc.hu-nak úgy számolt be, hogy

továbbra is az egyik legeredményesebb utánpótlás műhely a Csepel FC, tekintve, hogy 2018-ban már a második kupát szerezte meg.

El is kell persze a kitűnő utánpótlás, ugyanis köztudomású, hogy a Csepel SC, négyszeres NB1-es bajnokcsapat létére talán a legkisebb költségvetésű klub az egész NB3-as mezőnyben, és a tavaszi rangadókra alapozó nagycsapat háza tájáról érkező hírek szerint néhány tehetséges csepeli fiatal a márciusban induló szezonban már akár a felnőttek közt is megmutathatja magát.

(Fotók: csepelfc.hu)